Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 2 van 25 gevonden artikelen
 
 
  Antioxidative and anti-inflammatory effect of in vitro digested cookies baked using different types of flours and fermentation methods
 
 
Titel: Antioxidative and anti-inflammatory effect of in vitro digested cookies baked using different types of flours and fermentation methods
Auteur: Valli, Veronica
Danesi, Francesca
Gianotti, Andrea
Di Nunzio, Mattia
Taneyo Saa, Danielle Laure
Bordoni, Alessandra
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 88 (2016) nr. PB pagina's 7 p.
Jaar: 2016
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 2 van 25 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland