Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 13 van 25 gevonden artikelen
 
 
  In vitro digestion of dairy and egg products enriched with grape extracts: Effect of the food matrix on polyphenol bioaccessibility and antioxidant activity
 
 
Titel: In vitro digestion of dairy and egg products enriched with grape extracts: Effect of the food matrix on polyphenol bioaccessibility and antioxidant activity
Auteur: Pineda-Vadillo, Carlos
Nau, Françoise
Dubiard, Catherine Guerin
Cheynier, Véronique
Meudec, Emmanuelle
Sanz-Buenhombre, Marisa
Guadarrama, Alberto
Tóth, Tamás
Csavajda, Éva
Hingyi, Hajnalka
Karakaya, Sibel
Sibakov, Juhani
Capozzi, Francesco
Bordoni, Alessandra
Dupont, Didier
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 88 (2016) nr. PB pagina's 9 p.
Jaar: 2016
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 13 van 25 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland