Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 11 van 25 gevonden artikelen
 
 
  Impact of transglutaminase treatment on properties and in vitro digestibility of white bean (Phaseolus vulgaris L.) flour
 
 
Titel: Impact of transglutaminase treatment on properties and in vitro digestibility of white bean (Phaseolus vulgaris L.) flour
Auteur: Romano, Annalisa
Giosafatto, Concetta Valeria Lucia
Di Pierro, Prospero
Romano, Raffaele
Masi, Paolo
Mariniello, Loredana
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 88 (2016) nr. PB pagina's 8 p.
Jaar: 2016
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 11 van 25 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland