Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 10 van 21 gevonden artikelen
 
 
  DNA diversity in olive (Olea europaea L.) and its relationships with fatty acid, biophenol and sensory profiles of extra virgin olive oils
 
 
Titel: DNA diversity in olive (Olea europaea L.) and its relationships with fatty acid, biophenol and sensory profiles of extra virgin olive oils
Auteur: Grasso, Filomena
Paduano, Antonello
Corrado, Giandomenico
Ambrosino, Maria Luisa
Rao, Rosa
Sacchi, Raffaele
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 86 (2016) nr. C pagina's 10 p.
Jaar: 2016
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 10 van 21 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland