Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 11 van 38 gevonden artikelen
 
 
  Descriptive sensory profiling of double emulsions with gelled and non-gelled inner water phase
 
 
Titel: Descriptive sensory profiling of double emulsions with gelled and non-gelled inner water phase
Auteur: Oppermann, A.K.L.
Piqueras-Fiszman, B.
de Graaf, C.
Scholten, E.
Stieger, M.
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 85 (2016) nr. C pagina's 215-223
Jaar: 2016
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 11 van 38 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland