Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 10 van 12 gevonden artikelen
 
 
  Solid lipid microparticles produced by spray chilling technique to deliver ginger oleoresin: Structure and compound retention
 
 
Titel: Solid lipid microparticles produced by spray chilling technique to deliver ginger oleoresin: Structure and compound retention
Auteur: Oriani, Vivian Boesso
Alvim, Izabela Dutra
Consoli, Larissa
Molina, Gustavo
Pastore, Glaucia Maria
Hubinger, Míriam Dupas
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 80 (2016) nr. C pagina's 9 p.
Jaar: 2016
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 10 van 12 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland