Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 25 van 68 gevonden artikelen
 
 
  Effects of added Lactobacillus acidophilus and Bifidobacterium lactis probiotics on the quality characteristics of goat ricotta and their survival under simulated gastrointestinal conditions
 
 
Titel: Effects of added Lactobacillus acidophilus and Bifidobacterium lactis probiotics on the quality characteristics of goat ricotta and their survival under simulated gastrointestinal conditions
Auteur: Meira, Quênia Gramile Silva
Magnani, Marciane
de Medeiros Júnior, Francisco Cesino
Queiroga, Rita de Cássia Ramos do Egito
Madruga, Marta Suely
Gullón, Beatriz
Gomes, Ana Maria Pereira
Pintado, Maria Manuela Estevez
de Souza, Evandro Leite
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 76 (2015) nr. P3 pagina's 11 p.
Jaar: 2015
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 25 van 68 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland