Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 9 van 48 gevonden artikelen
 
 
  Cross-linking proteins by laccase: Effects on the droplet size and rheology of emulsions stabilized by sodium caseinate
 
 
Titel: Cross-linking proteins by laccase: Effects on the droplet size and rheology of emulsions stabilized by sodium caseinate
Auteur: Sato, A.C.K.
Perrechil, F.A.
Costa, A.A.S.
Santana, R.C.
Cunha, R.L.
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 75 (2015) nr. C pagina's 8 p.
Jaar: 2015
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 9 van 48 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland