Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 11 van 48 gevonden artikelen
 
 
  Development of an ultrasonic shear reflection technique to monitor the crystallization of cocoa butter
 
 
Titel: Development of an ultrasonic shear reflection technique to monitor the crystallization of cocoa butter
Auteur: Rigolle, Annelien
Foubert, Imogen
Hettler, Jan
Verboven, Erik
Demuynck, Ruth
Van Den Abeele, Koen
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 75 (2015) nr. C pagina's 8 p.
Jaar: 2015
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 11 van 48 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland