Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 14 van 41 gevonden artikelen
 
 
  Generation of volatile compounds in Brazilian low-sodium dry fermented sausages containing blends of NaC1, KC1, and CaC12 during processing and storage
 
 
Titel: Generation of volatile compounds in Brazilian low-sodium dry fermented sausages containing blends of NaC1, KC1, and CaC12 during processing and storage
Auteur: dos Santos, Bibiana Alves
Campagnol, Paulo Cezar Bastianello
Fagundes, Mariane Bittencourt
Wagner, Roger
Pollonio, Marise Aparecida Rodrigues
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 74 (2015) nr. C pagina's 9 p.
Jaar: 2015
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 14 van 41 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland