Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 11 van 34 gevonden artikelen
 
 
  Critical evaluation of non-thermal plasma as an innovative accelerated lipid oxidation technique in fish oil
 
 
Titel: Critical evaluation of non-thermal plasma as an innovative accelerated lipid oxidation technique in fish oil
Auteur: Vandamme, Jeroen
Nikiforov, Anton
Dujardin, Klaas
Leys, Christophe
De Cooman, Luc
Van Durme, Jim
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 72 (2015) nr. C pagina's 11 p.
Jaar: 2015
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 11 van 34 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland