Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 17 van 24 gevonden artikelen
 
 
  Influence of sugar surfactant structure on the encapsulation of oil droplets in an amorphous sugar matrix during freeze-drying
 
 
Titel: Influence of sugar surfactant structure on the encapsulation of oil droplets in an amorphous sugar matrix during freeze-drying
Auteur: Nakayama, Shota
Kimura, Yoshifumi
Miki, Sayuri
Oshitani, Jun
Kobayashi, Takashi
Adachi, Shuji
Matsuura, Tsutashi
Imanaka, Hiroyuki
Ishida, Naoyuki
Tada, Hiroko
Nakanishi, Kazuhiro
Imamura, Koreyoshi
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 70 (2015) nr. C pagina's 7 p.
Jaar: 2015
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 17 van 24 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland