Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 44 van 68 gevonden artikelen
 
 
  Multi-scale characterization of pasta during cooking using microscopy and real-time magnetic resonance imaging
 
 
Titel: Multi-scale characterization of pasta during cooking using microscopy and real-time magnetic resonance imaging
Auteur: Bernin, Diana
Steglich, Thomas
Röding, Magnus
Moldin, Annelie
Topgaard, Daniel
Langton, Maud
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 66 (2014) nr. C pagina's 8 p.
Jaar: 2014
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 44 van 68 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland