Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 25 van 68 gevonden artikelen
 
 
  Effect of social interaction and meal accompaniments on acceptability of sourdough prepared croissants: An exploratory study
 
 
Titel: Effect of social interaction and meal accompaniments on acceptability of sourdough prepared croissants: An exploratory study
Auteur: Di Monaco, Rossella
Giacalone, Davide
Pepe, Olimpia
Masi, Paolo
Cavella, Silvana
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 66 (2014) nr. C pagina's 7 p.
Jaar: 2014
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 25 van 68 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland