Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 85 van 119 gevonden artikelen
 
 
  Non-destructive evaluation of quality and ammonia content in whole and fresh-cut lettuce by computer vision system
 
 
Titel: Non-destructive evaluation of quality and ammonia content in whole and fresh-cut lettuce by computer vision system
Auteur: Pace, Bernardo
Cefola, Maria
Da Pelo, Paolo
Renna, Floriana
Attolico, Giovanni
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 64 (2014) nr. C pagina's 647-655
Jaar: 2014
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 85 van 119 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland