Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 18 van 119 gevonden artikelen
 
 
  Comparison of rapid sensory characterization methodologies for the development of functional yogurts
 
 
Titel: Comparison of rapid sensory characterization methodologies for the development of functional yogurts
Auteur: Cadena, Rafael S.
Caimi, Daniel
Jaunarena, Isabel
Lorenzo, Inés
Vidal, Leticia
Ares, Gastón
Deliza, Rosires
Giménez, Ana
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 64 (2014) nr. C pagina's 446-455
Jaar: 2014
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 18 van 119 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland