Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 17 van 119 gevonden artikelen
 
 
  Comparing the crystallization and rheological behavior of organogels developed by pure and commercial monoglycerides in vegetable oil
 
 
Titel: Comparing the crystallization and rheological behavior of organogels developed by pure and commercial monoglycerides in vegetable oil
Auteur: López-Martínez, A.
Morales-Rueda, J.A.
Dibildox-Alvarado, E.
Charó-Alonso, M.A.
Marangoni, A.G.
Toro-Vazquez, J.F.
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 64 (2014) nr. C pagina's 946-957
Jaar: 2014
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 17 van 119 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland