Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 107 van 119 gevonden artikelen
 
 
  Shear structuring as a new method to make anisotropic structures from soy–gluten blends
 
 
Titel: Shear structuring as a new method to make anisotropic structures from soy–gluten blends
Auteur: Grabowska, Katarzyna J.
Tekidou, Stavroula
Boom, Remko M.
van der Goot, Atze-Jan
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 64 (2014) nr. C pagina's 743-751
Jaar: 2014
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 107 van 119 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland