Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 97 van 144 gevonden artikelen
 
 
  Mixed whey protein isolate-egg yolk or yolk plasma heat-set gels: Rheological and volatile compounds characterisation
 
 
Titel: Mixed whey protein isolate-egg yolk or yolk plasma heat-set gels: Rheological and volatile compounds characterisation
Auteur: Paraskevopoulou, A.
Amvrosiadou, S.
Biliaderis, C.G.
Kiosseoglou, V.
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 62 (2014) nr. C pagina's 8 p.
Jaar: 2014
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 97 van 144 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland