Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 96 van 144 gevonden artikelen
 
 
  Microstructure and water distribution of commercial pasta studied by microscopy and 3D magnetic resonance imaging
 
 
Titel: Microstructure and water distribution of commercial pasta studied by microscopy and 3D magnetic resonance imaging
Auteur: Steglich, Thomas
Bernin, Diana
Röding, Magnus
Nydén, Magnus
Moldin, Annelie
Topgaard, Daniel
Langton, Maud
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 62 (2014) nr. C pagina's 9 p.
Jaar: 2014
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 96 van 144 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland