Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 35 van 144 gevonden artikelen
 
 
  Effect of high pressure homogenisation on microbial inactivation, protein structure and functionality of egg white
 
 
Titel: Effect of high pressure homogenisation on microbial inactivation, protein structure and functionality of egg white
Auteur: Panozzo, Agnese
Manzocco, Lara
Calligaris, Sonia
Bartolomeoli, Ingrid
Maifreni, Michela
Lippe, Giovanna
Nicoli, Maria Cristina
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 62 (2014) nr. C pagina's 8 p.
Jaar: 2014
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 35 van 144 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland