Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 13 van 144 gevonden artikelen
 
 
  Assessment of the sugars and ethanol development in beer fermentation with FT-IR and multivariate curve resolution models
 
 
Titel: Assessment of the sugars and ethanol development in beer fermentation with FT-IR and multivariate curve resolution models
Auteur: Grassi, Silvia
Amigo, José Manuel
Lyndgaard, Christian Bøge
Foschino, Roberto
Casiraghi, Ernestina
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 62 (2014) nr. C pagina's 7 p.
Jaar: 2014
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 13 van 144 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland