Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 16 van 36 gevonden artikelen
 
 
  Improvement of coffee beverage quality by using selected yeasts strains during the fermentation in dry process
 
 
Titel: Improvement of coffee beverage quality by using selected yeasts strains during the fermentation in dry process
Auteur: Evangelista, Suzana Reis
Silva, Cristina Ferreira
Miguel, Maria Gabriela Pedrozo da Cruz
Cordeiro, CecĂ­lia de Souza
Pinheiro, Ana Carla Marques
Duarte, Whasley Ferreira
Schwan, Rosane Freitas
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 61 (2014) nr. C pagina's 13 p.
Jaar: 2014
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 16 van 36 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland