Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 28 van 30 gevonden artikelen
 
 
  The effect of pectin concentration and degree of methyl-esterification on the in vitro bioaccessibility of β-carotene-enriched emulsions
 
 
Titel: The effect of pectin concentration and degree of methyl-esterification on the in vitro bioaccessibility of β-carotene-enriched emulsions
Auteur: Verrijssen, Tina A.J.
Balduyck, Lieselot G.
Christiaens, Stefanie
Van Loey, Ann M.
Van Buggenhout, Sandy
Hendrickx, Marc E.
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 57 (2014) nr. C pagina's 8 p.
Jaar: 2014
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 28 van 30 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland