Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
   volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 1 van 30 gevonden artikelen
 
 
  Acrylamide and 5-hydroxymethylfurfural formation during baking of biscuits: NaCl and temperature–time profile effects and kinetics
 
 
Titel: Acrylamide and 5-hydroxymethylfurfural formation during baking of biscuits: NaCl and temperature–time profile effects and kinetics
Auteur: Van Der Fels-Klerx, H.J.
Capuano, E.
Nguyen, H.T.
Ataç Mogol, B.
Kocadağlı, T.
Göncüoğlu Taş, N.
Hamzalıoğlu, A.
Van Boekel, M.A.J.S.
Gökmen, V.
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 57 (2014) nr. C pagina's 8 p.
Jaar: 2014
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 1 van 30 gevonden artikelen
 
   volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland