Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 14 van 37 gevonden artikelen
 
 
  Effects of pretreatments and moisture content on microstructure and physical properties of microwave expanded hull-less barley
 
 
Titel: Effects of pretreatments and moisture content on microstructure and physical properties of microwave expanded hull-less barley
Auteur: Altan, Aylin
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 56 (2014) nr. C pagina's 10 p.
Jaar: 2014
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 14 van 37 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland