Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 13 van 37 gevonden artikelen
 
 
  Effect of whey nanofiltration process combined with diafiltration on the rheological and physicochemical properties of ricotta cheese
 
 
Titel: Effect of whey nanofiltration process combined with diafiltration on the rheological and physicochemical properties of ricotta cheese
Auteur: Prudêncio, Elane Schwinden
Müller, Carmen M.O.
Fritzen-Freire, Carlise B.
Amboni, Renata D.M. Castanho
Petrus, José C. Cunha
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 56 (2014) nr. C pagina's 8 p.
Jaar: 2014
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 13 van 37 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland