Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 8 van 47 gevonden artikelen
 
 
  Changes in secondary metabolites of green tea during fermentation by Aspergillus oryzae and its effect on antioxidant potential
 
 
Titel: Changes in secondary metabolites of green tea during fermentation by Aspergillus oryzae and its effect on antioxidant potential
Auteur: Kim, Min Ju
John, K.M. Maria
Choi, Jung Nam
Lee, Sarah
Kim, Ah Jin
Kim, Young Mi
Lee, Choong Hwan
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 53 (2013) nr. 2 pagina's 8 p.
Jaar: 2013
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 8 van 47 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland