Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 9 van 69 gevonden artikelen
 
 
  Brazilian fortified wines: Chemical composition, chromatic properties and antioxidant activity
 
 
Titel: Brazilian fortified wines: Chemical composition, chromatic properties and antioxidant activity
Auteur: Arcari, Stefany Grützmann
Chaves, Eduardo Sidinei
Vanderlinde, Regina
Rosier, Jean Pierre
Bordignon-Luiz, Marilde T.
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 53 (2013) nr. 1 pagina's 10 p.
Jaar: 2013
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 9 van 69 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland