Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 61 van 69 gevonden artikelen
 
 
  Search for potential molecular indices for the fermentation progress of soy sauce through dynamic changes of volatile compounds
 
 
Titel: Search for potential molecular indices for the fermentation progress of soy sauce through dynamic changes of volatile compounds
Auteur: Wei, Quanzeng
Wang, Hongbin
Lv, Zhijia
Hu, Guang
Li, Yu
Liu, Yihan
Wang, Yue
Lu, Fuping
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 53 (2013) nr. 1 pagina's 6 p.
Jaar: 2013
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 61 van 69 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland