Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 52 van 69 gevonden artikelen
 
 
  Physical state, molecular mobility and chemical stability of powdered dairy formulations
 
 
Titel: Physical state, molecular mobility and chemical stability of powdered dairy formulations
Auteur: Schmitz-Schug, Iris
Gianfrancesco, Alessandro
Kulozik, Ulrich
Foerst, Petra
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 53 (2013) nr. 1 pagina's 10 p.
Jaar: 2013
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 52 van 69 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland