Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 19 van 69 gevonden artikelen
 
 
  Degradation kinetic modelling of color, texture, polyphenols and antioxidant capacity of York cabbage after microwave processing
 
 
Titel: Degradation kinetic modelling of color, texture, polyphenols and antioxidant capacity of York cabbage after microwave processing
Auteur: Jaiswal, Amit Kumar
Abu-Ghannam, Nissreen
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 53 (2013) nr. 1 pagina's 9 p.
Jaar: 2013
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 19 van 69 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland