Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 9 van 52 gevonden artikelen
 
 
  Classification of pig fat samples from different subcutaneous layers by means of fast and non-destructive analytical techniques
 
 
Titel: Classification of pig fat samples from different subcutaneous layers by means of fast and non-destructive analytical techniques
Auteur: Foca, Giorgia
Salvo, Davide
Cino, Adelaide
Ferrari, Carlotta
Lo Fiego, Domenico Pietro
Minelli, Giovanna
Ulrici, Alessandro
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 52 (2013) nr. 1 pagina's 13 p.
Jaar: 2013
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 9 van 52 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland