Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 59 van 70 gevonden artikelen
 
 
  Relationships between starch pasting properties, free fatty acids and amylose content in barley
 
 
Titel: Relationships between starch pasting properties, free fatty acids and amylose content in barley
Auteur: Cozzolino, D.
Roumeliotis, S.
Eglinton, J.
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 51 (2013) nr. 2 pagina's 6 p.
Jaar: 2013
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 59 van 70 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland