Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 30 van 36 gevonden artikelen
 
 
  Producing ice cream using a substantial amount of juice from kiwifruit with green, gold or red flesh
 
 
Titel: Producing ice cream using a substantial amount of juice from kiwifruit with green, gold or red flesh
Auteur: Sun-Waterhouse, D.
Edmonds, L.
Wadhwa, S.S.
Wibisono, R.
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 50 (2013) nr. 2 pagina's 10 p.
Jaar: 2013
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 30 van 36 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland