Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 41 van 59 gevonden artikelen
 
 
  Physical assessment of bread destructuration during chewing
 
 
Titel: Physical assessment of bread destructuration during chewing
Auteur: Le Bleis, F.
Chaunier, L.
Della Valle, G.
Panouillé, M.
Réguerre, A.L.
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 50 (2013) nr. 1 pagina's 10 p.
Jaar: 2013
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 41 van 59 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland