Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 30 van 47 gevonden artikelen
 
 
  Preparation and functional properties of rice bran proteins from heat-stabilized defatted rice bran
 
 
Titel: Preparation and functional properties of rice bran proteins from heat-stabilized defatted rice bran
Auteur: Zhang, H.-J.
Zhang, H.
Wang, L.
Guo, X.-N.
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 47 (2012) nr. 2 pagina's 5 p.
Jaar: 2012
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 30 van 47 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland