Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 13 van 20 gevonden artikelen
 
 
  Marine food-derived functional ingredients as potential antioxidants in the food industry: An overview
 
 
Titel: Marine food-derived functional ingredients as potential antioxidants in the food industry: An overview
Auteur: Ngo, Dai-Hung
Wijesekara, Isuru
Vo, Thanh-Sang
Van Ta, Quang
Kim, Se-Kwon
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 44 (2011) nr. 2 pagina's 7 p.
Jaar: 2011
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 13 van 20 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland