Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 9 van 24 gevonden artikelen
 
 
  Erratum to ‘The effect of electrostatic interactions on pasting properties of potato starch/xanthan gum combinations’ [Food Research International 44 (9) 3079–3086]
 
 
Titel: Erratum to ‘The effect of electrostatic interactions on pasting properties of potato starch/xanthan gum combinations’ [Food Research International 44 (9) 3079–3086]
Auteur: Cai, Xuran
Hong, Yan
Gu, Zhengbiao
Zhang, Yayuan
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 44 (2011) nr. 10 pagina's 1 p.
Jaar: 2011
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 9 van 24 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland