Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 8 van 24 gevonden artikelen
 
 
  Effect of freeze–thaw cycles on physicochemical properties and color stability of beef semimembranosus muscle
 
 
Titel: Effect of freeze–thaw cycles on physicochemical properties and color stability of beef semimembranosus muscle
Auteur: Jeong, Jin-Yeon
Kim, Gap-Don
Yang, Han-Sul
Joo, Seon-Tea
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 44 (2011) nr. 10 pagina's 7 p.
Jaar: 2011
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 8 van 24 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland