Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 66 van 71 gevonden artikelen
 
 
  The Chardonnay wine olfactory concept revisited: A stable core of volatile compounds, and fuzzy boundaries
 
 
Titel: The Chardonnay wine olfactory concept revisited: A stable core of volatile compounds, and fuzzy boundaries
Auteur: Jaffré, Julien
Valentin, Dominique
Meunier, Jean-Marie
Siliani, Alessandra
Bertuccioli, Mario
Le Fur, Yves
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 44 (2011) nr. 1 pagina's 9 p.
Jaar: 2011
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 66 van 71 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland