Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 22 van 71 gevonden artikelen
 
 
  Deep-fat fried battered snacks prepared using super heated steam (SHS): Crispness and low oil content
 
 
Titel: Deep-fat fried battered snacks prepared using super heated steam (SHS): Crispness and low oil content
Auteur: Primo-Martín, C.
van Deventer, H.
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 44 (2011) nr. 1 pagina's 7 p.
Jaar: 2011
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 22 van 71 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland