Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 2 van 25 gevonden artikelen
 
 
  Anthocyanin composition in Cabernet Sauvignon red wine vinegar obtained by submerged acetification
 
 
Titel: Anthocyanin composition in Cabernet Sauvignon red wine vinegar obtained by submerged acetification
Auteur: Cerezo, Ana B.
Cuevas, Elyana
Winterhalter, Peter
Carmen Garcia-Parrilla, M.
Troncoso, Ana M.
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 43 (2010) nr. 6 pagina's 8 p.
Jaar: 2010
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 2 van 25 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland