Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 29 van 51 gevonden artikelen
 
 
  Functional and molecular properties of calcium precipitated soy glycinin and the effect of glycation with κ-carrageenan
 
 
Titel: Functional and molecular properties of calcium precipitated soy glycinin and the effect of glycation with κ-carrageenan
Auteur: Achouri, Allaoua
Boye, Joyce Irene
Belanger, Denis
Chiron, Tiphaine
Yaylayan, Varoujan A.
Yeboah, Faustinus K.
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 43 (2010) nr. 5 pagina's 11 p.
Jaar: 2010
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 29 van 51 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland