Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 23 van 51 gevonden artikelen
 
 
  Effects of free fatty acids on the oxidative processes in purified olive oil
 
 
Titel: Effects of free fatty acids on the oxidative processes in purified olive oil
Auteur: Paradiso, Vito M.
Gomes, Tommaso
Nasti, Raffaella
Caponio, Francesco
Summo, Carmine
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 43 (2010) nr. 5 pagina's 6 p.
Jaar: 2010
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 23 van 51 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland