Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 3 van 35 gevonden artikelen
 
 
  Characterization of chickpea (Cicer arietinum L.) flours and application in low-fat pork bologna as a model system
 
 
Titel: Characterization of chickpea (Cicer arietinum L.) flours and application in low-fat pork bologna as a model system
Auteur: Thushan Sanjeewa, W.G.
Wanasundara, Janitha P.D.
Pietrasik, Zeb
Shand, Phyllis J.
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 43 (2010) nr. 2 pagina's 10 p.
Jaar: 2010
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 3 van 35 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland