Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 31 van 54 gevonden artikelen
 
 
  Impact of oxidoreduction potential and of gas bubbling on rheological properties of non-fat yoghurt
 
 
Titel: Impact of oxidoreduction potential and of gas bubbling on rheological properties of non-fat yoghurt
Auteur: Martin, F.
Cayot, N.
Vergoignan, C.
Journaux, L.
Gervais, P.
Cachon, R.
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 43 (2010) nr. 1 pagina's 6 p.
Jaar: 2010
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 31 van 54 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland