Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 2 van 16 gevonden artikelen
 
 
  Antioxidant properties of soy protein–fructooligosaccharide glycation systems and its hydrolyzates
 
 
Titel: Antioxidant properties of soy protein–fructooligosaccharide glycation systems and its hydrolyzates
Auteur: Mesa, María D.
Silván, Jose M.
Olza, Josune
Gil, Ángel
del Castillo, María D.
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 41 (2008) nr. 6 pagina's 10 p.
Jaar: 2008
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 2 van 16 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland