Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 7 van 20 gevonden artikelen
 
 
  Effect of food preparation on the structure and metabolic responses to a monostearin–oil–water gel-based spread
 
 
Titel: Effect of food preparation on the structure and metabolic responses to a monostearin–oil–water gel-based spread
Auteur: Rush, James W.E.
Jantzi, Pamela S.
Dupak, Kourtney
Idziak, Stefan H.J.
Marangoni, Alejandro G.
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 41 (2008) nr. 10 pagina's 7 p.
Jaar: 2008
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 7 van 20 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland