Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 5 van 16 gevonden artikelen
 
 
  Effect of radio frequency (RF) heating on the texture, colour and sensory properties of a comminuted pork meat product
 
 
Titel: Effect of radio frequency (RF) heating on the texture, colour and sensory properties of a comminuted pork meat product
Auteur: Brunton, Nigel P.
Lyng, James G.
Li, Wenqu
Cronin, Denis A.
Morgan, Desmond
McKenna, Brian
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 38 (2005) nr. 3 pagina's 8 p.
Jaar: 2005
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 5 van 16 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland